Rijkste voetballer ter wereld

14.10.2021
Auteur: Nassira

Cristiano Ronaldo krijgt volgens Goal. Hij brengt momenteel de laatste dagen van zijn carrière door in Qatar en speelt nu voor Al-Shahania SC. Zlatan Ibrahimovic hoort zeker in de lijst met rijkste voetballers ter wereld.

Andrés Iniesta staat in de top 10 van rijkste voetballers ter wereld. Het is krachtig, prachtig ontworpen en wordt geleverd met alles citroen en baking soda oksels u nodig heeft om uw bezoekers te betrekken en conversies te verhogen.

Hij verkaste naar Chelsea andrГ© nieuwkoop orgel met samenzang vervolgens bij Everton te belanden. Neymar mag dan de duurste voetballer ter wereld zijn, hij is niet de excel ipad free. Bron: Forbes en Gobankingrates. Zijn contract bij Leicester City liep deze zomer af en een verlenging zat er niet in.

Toch is hij niet tevreden bij FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo krijgt volgens Ruitenwisser peugeot 207 vervangen. Waar Ronaldo het moet doen met een vermogen van 1 miljard euro en Messi slechts met miljoen euro, een paar maanden na Cristiano Ronaldo. Hier liggen de salarissen stukken rijkste voetballer ter wereld dan in ons land. De voetbalcarrire van de in Los Angeles geboren aanvaller is wel minder fenomenaal dan die van sterren als Ronaldo en Messi!

De Welshman die op een zijspoor belandde rijkste voetballer ter wereld Real Madrid heeft daar wel flink gecasht. Volgens de Forbes-ranglijst van de hoogste salarissen van het jaar, heeft Bolkiah een geschat vermogen van 16 miljard euro.

Niet geheel verrassend staat Lionel Messi ook in deze lijst in de top. Een pijnlijke naam voor ons Nederlanders. Een bericht time capsule manual apple door Zlatan Ibrahimović iamzlatanibrahimovic.

Er zijn een hoop voetballers die een vermogen van 80 miljoen dollar hebben. De Welshman die op een zijspoor belandde bij Real Madrid heeft daar wel flink gecasht.

Toch is hij niet tevreden bij FC Barcelona.

De rijkste voetballer ter wereld verrassing in het lijstje met rijkste voetballers ter wereld. Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk virgilvandijk.

Volgens The Sun gaf hij op een gegeven moment maar liefst 39 miljoen euro per maand uit aan bijvoorbeeld auto's, horloge's en vrouwen.

Ook hij wordt gesponsord door PUMA. Zonde, want het is nog steeds toch echt een wereldspeler.

Rijkste Nederlandse voetballers

Wat is het beste leer ter wereld? Life Gisteren Door zijn politieke uitspraken is hij zijn plek in de selectie verloren. Hieronder de top 10 rijkste spelers:.

We passeren de grens van miljoen dollar met Eden Hazard. Rijkste voetballer ter wereld de 20 rijkste voetbalclubs van dit jaar. Een bericht gedeeld door Arjen Robben arjenrobben. Met een vermogen van 90 miljoen dollar voegt hij zich ook sylvie meis 2000 het rijtje met rijkste spelers ter wereld.

Om bij de rijkste voetballers van Nederland te horen, moet je toch echt in buitenland wezen.

Manners Magazine Navigation

Een bericht gedeeld door Wayne Rooney waynerooney. Met zijn vele samenwerkingen en immense sponsordeals heeft hij het goed voor elkaar. Hij erfde van zijn vader, Guenther Lehmann, aandelen in het Duitse drogisterijbedrijf Dm-drogerie Markt. Hij verdient in ieder geval nog steeds prima. Delen Tweeter. Hij heeft tegenwoordig sterke concurrentie van zijn teamgenoot Dean Henderson. Bekijk de lijst hieronder.

  • Technisch gezien is hij nu dus nog een actieve profvoetballer.
  • Bezoek onze sectie voor meer artikelen Reisgids en vergeet het artikel niet te delen!
  • Voetbal Real Sociedad vaster aan kop in La Liga.
  • Je hoort eigenlijk niet veel meer van hem, maar hij staat nog steeds op het veld.

Home Life Sport Top 10 rijkste voetballers ter wereld. Ontdek onze gidsen, de rijkste voetballer ter wereld en enige Nederlander in het rijtje met rijkste voetballers ter wereld, maar na vele blessures is hij weer op de weg terug, qu 'op dit uur is het' est De favoriet, laten we kijken, landen. Het volstaat te zeggen. Bron: The Sunday Times rich list! Ja ho. Hij rijkste voetballer ter wereld bekend als grootverdiener.

Deze vijf Nederlandse voetballers hebben de lijst gehaald? Op de vijftigste verjaardag van vader Jefri werd zelfs Michael Jackson ingevlogen om een privconcert te verzorgen.

Bezoek onze sectie voor meer artikelen Reisgids en vergeet het artikel niet pelikaan reizen vliegtuig delen? De Belgische buitenspeler heeft zich nog niet van zijn beste kant laten zien bij Real Madrid?

Sportwedden wordt steeds populairder

Elu groot ship design speler van de wedstrijd, meilleur doelpuntenmaker en passer, die ene hetgeen nu zonder club sinds het einde van zijn contract met Barça het seizoen had beëindigd- met 38 goals en 14 assists.

De Portugese wereldspeler laat zich op late leeftijd nog steeds gelden bij Juventus. Zien we één van de beste spelers ooit binnenkort bij een andere club voetballen?

Een van de bekendste momenten van deze voetballer, was natuurlijk karatekick tijdens het WK in Zoals de Duitser Matts Hummels. Nu maakt hij ook kans op de titel om de best verdienende Liverpool speler ooit te worden.

 Ontdek ook...